В понеделник ПП-ДБ връщат на президента Румен Радев папката с изпълнен

...
В понеделник ПП-ДБ връщат на президента Румен Радев папката с изпълнен
Коментари Харесай

Нейнски отсече! Думите към ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС

В понеделник ПП-ДБ връщат на президента Румен Радев папката с изпълнен мандат за постоянно държавно управление. Бившият външен министър Надежда Нейнски се надява държавното управление да бъде сполучливо, с цел да оправдае сложния път, който измина.

" Това е единственият вероятен път, по който може да бъдат предпазени ползите на България, в границите на общностите и на съюзите, в които ние се намираме, тъй като аз и преди съм имала мотив да кажа, че нашето участие в Европейски Съюз И НАТО е инструмент, през който могат да бъдат решавани към момента съществуващите дълбоки проблеми в стопанска система, политика и общество. Така че това е по-скоро гласът на разсъдъка, който откри метод да преброди през изкопаните изкопи и да сътвори една формула. На първо място за основаване на евроатлантическо болшинство, което излъчва държавно управление ", разяснява тя.
-->
" За да могат да бъдат осъществени дълбоките промени, от които се нуждае България, е нужно доверие. Това доверие занапред ще забележим дали ще бъде построено сред сътрудниците. И от личния си политически опит, бих споделила че това, което следва на двете обединения, действително на двете обединения, е да проведат доста сериозен диалог със своите симпатизанти, със своите членове, тъй като бяха изкопани доста дълбоки изкопи, обаче действителната политика и това, което следва в България, наложи един дневен ред, който евентуално е разочаровал част от техните последователи ", допълни Нейнски в ефира на Bulgaria ON AIR.

И акцентира, че би трябвало да вършим разлика сред партийни лица и сред политически лица.

" Сливането на изпълнителната власт с партията отваря опция партията да бъде атакувана или изпълнителната власт да не бъде на разстояние. Понякога се постанова да се взимат решения, които могат да опонират на ползите на избрани партийни членове. Как ще сработи, в този момент занапред ще забележим. Но тука също има доста заиграване с тематиката политици и специалисти. Ще кажете, че политиците са постоянно специалисти, само че не всеки път специалистите имат политически опит. Така че следва да забележим по какъв начин ще проработи държавното управление ", разяснява някогашният външен министър.

" Ние чакаме от това държавно управление да се оправи, чакаме сътрудниците в това държавно управление да намерят път един към различен и да извършат извънредно сериозните промени. И бих ги посъветвала да не тръгнат по правилото - кой ще носи по-голямата, по-малката виновност, на кого ще се разписва едно или друго нещо. Когато аз приказвам, че по-добрият вид е да няма ярки политически фигури, това е, с цел да не се влиза тъкмо в този дебат- кой е отговорен, кой е по-представен ", разясни Нейнски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР